Ridkläder är på frammarsch

Det ökade intresset för ridsport har medfört att ridmodet har vuxit sig allt större. Ridplagg är lediga men fortfarande stiliga plagg. Du kommer varken känna dig för uppklädd eller för nedklädd. Med andra ord perfekta plagg när du vill vara lagom uppklädd på din lediga tid.

I Stockholm finns det många ridbutiker som har snygga ridkläder till ett rimligt pris. Om du istället vill beställa över internet så är Högstaridsport en trevlig e-handel. Hogsta Ridsport har ryttarjackor, ridbyxor, ridstövlar, ja alla möjliga typer av ridkläder i sitt sortiment, som du kan hitta här.

Nu har vårkollektionerna landat hos butikerna och det finns flera snygga ridplagg att köpa. Nu börjar man även se personer på stan bära ridkläder. Ta själv en runda på stan och chansen är stor att du ser personer spatsera runt i ett par eleganta ridstövlar eller bära en snygg ridjacka.

Jag förutspår att de stora modehusen snart kommer att haka på denna trend. Det är bara en tidsfråga innan vi ser Acne eller Filippa K släppa en kollektion där ridmodet satt sin tydliga prägel.